Voor een belangrijke evenement of voor uzelf

Geeft u binnenkort een belangrijke presentatie? Wilt u uw eigen presentatie stijl leren kennen en ontwikkelen? Of wilt u meer resultaat bereiken met de presentaties die regelmatig geeft? Er zijn duizenden verschillende aanleidingen om te kiezen voor presentatie coaching, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: Het draait om u. Alle inspanningen, alle oefeningen en alle feedback.

Uzelf laten coachen op presentatie betekent altijd dat u zich zo efficiënt mogelijk ontwikkelt op uw eigen, authentieke presentatiestijl. Ook als het resultaat van de coaching een enkele (belangrijke) presentatie is, dan is die zodanig vormgegeven dat die optimaal gebruik maakt van uw sterkste kanten. Dat betekent dat elke presentatie coaching altijd begint met u als uitgangspunt.

Presentatie coaching levert u het meeste rendement op

Bij 1-op-1 coaching wordt de tijd uitsluitend besteedt aan dingen die voor u van belang zijn. In een presentatie training kan een deel van de inhoud voor u minder relevant zijn, of blijven sommige onderdelen juist te veel op de oppervlakte. Als vuistregel kunt u aanhouden dat u met 4 uur presentatie coaching hetzelfde resultaat bereikt als met 1½ dag training.

Specifiek

Presentatie coaching leent zich uitstekend voor specifieke doelen. Geeft u binnenkort een TED talk? Laat u coachen op uw engelse uitspraak en werk samen aan een presentatie die naadloos bij u past. Wilt u meer resultaat uit uw sales presentatie? Pas uw presentatie aan op uw persoonlijke overtuigingskracht. Zit uw spreekangst u regelmatig in de weg wanneer u moet presenteren? Leer de technieken die precies uw vorm van spreekangst compenseren.

Presentatie coaching begint altijd met een vrijblijvend gesprek

Presentatie coaching gaat diep. Wederzijds vertrouwen is een essentiële voorwaarde voor succes. Maar niet alleen vertrouwen in uw coach is belangrijk, maar ook vertrouwen in de werkwijze en vertrouwen in het uiteindelijke resultaat. Er moet een klik zijn, en daarvoor moeten we elkaar in de ogen kunnen kijken. Daarom start geen enkel coachingstraject zonder dat we elkaar hebben van te voren hebben ontmoet. Laat u bellen om een afspraak te maken, waarin u in een uur tijd kan ervaren hoe het is om gecoacht te worden.

Telefoon*